het is nooit te laat voor verandering

Maarten Wauters

hypnose, mindset coaching & energetische healing

Maarten Wauters

Over Maarten

Ik ben Maarten, 43, partner van An, papa van Thor.

Ik houd van gezelligheid en tegelijkertijd ben ik ook erg gesteld op rust. Zo ga ik met mooi weer graag wandelen of fietsen. Meestal fiets ik langs het water of tussen de velden. Ik luister heel veel naar muziek en speel zelf ook dwarsfluit. Daarnaast ga ik graag op reis en dan ontdek ik het liefst andere culturen.

Een burn-out vormde voor mij in 2017 de start van zoektocht naar mezelf. In de loop der jaren had ik geleerd om mijn gevoel uit te schakelen en ik leefde voornamelijk op automatische piloot. Ik ben begonnen met een traject om life coach te worden en gaandeweg heb ik ontdekt hoe belangrijk onze mindset is in wat we willen bereiken in het leven. Zo is ook hypnose op mijn pad gekomen.

Maarten Wauters

Over Reshape Thoughts

We zijn veel krachtiger dan we beseffen. Ons lichaam beschikt over een ongelofelijk zelfhelend vermogen en daarnaast kunnen we met ons bewustzijn enorm veel bereiken.

Via hypnose leer je om je focus te verleggen. Je aandacht gaat naar binnen en je kan met je onderbewustzijn in dialoog gaan. Zo kan je diepgaande verandering tot stand brengen.

Energetische healing brengt geblokkeerde energie opnieuw in beweging. Denk maar aan onverwerkte emoties, alles wat je stress bezorgt, ... Zo kan je oude bagage loslaten.

Wanneer de energie in je lichaam weer vlot kan stromen en je aandacht gaat naar wat je werkelijk wilt bereiken, zal je ontdekken dat je veel meer kunt dan je oorspronkelijk dacht.

Reshape Thoughts

Ja! Ik kies voor verandering.

Laten we dan snel kennismaken.

Kennismaken

Recente berichten