fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Maarten Wauters met zijn gezin

Over Maarten Wauters

No one ever made a difference by being like everyone else.

P. T. Barnum

Ik ben Maarten en werk nu als holistisch coach en healer. Zo ondersteun ik je om je leven een upgrade te geven. Naast opleidingen op het vlak van coaching, heb ik ook reiki en verschillende opleidingen van Access Consciousness gevolgd. (hier vind je het overzicht)

Eerst heb ik 14 jaar in de ICT gewerkt. Daar kwam vooral mijn analytische / rationele kant aan bod. Als coach en healer kan ik nu ook volop mijn hoogsensitiviteit en empathie ten volle benutten.

Het jaar 2020 was een jaar met een aantal mijlpalen. Zo ben ik begin dit jaar 40 geworden. An en ik zijn 10 jaar getrouwd. Ons zoontje Thor is in september voor het eerst naar de lagere school gegaan. Ten slotte volgde de lancering van mijn vernieuwde website.

Interesses: gezelligheid, koken, reizen, een goed boek, fietsen en continu bijleren

waarom

It does not do well to dwell on dreams and forget to live.

Dumbledore

Jij verdient de tools om zelfbewust je droomleven te creëren.

Voor mijn verandering van sector heb ik 14 jaar in de ICT gewerkt. Ik was goed met computers en dit was dan ook de logische keuze. Langzaam aan raakte ik echter mijn gevoel meer en meer kwijt. Ik raakte vervreemd van mezelf en alle plezier was weg. Jaren rugpijn, een bore-out en depressie, hyperventilatie en een burn-out hebben mij duidelijk gemaakt dat het anders moest. Ik was al lang op zoek naar ‘meer’ in het leven – zonder echt te weten wat en hoe.

Mijn burn-out was een groot cadeau, aangezien ik toen eindelijk voor mezelf koos. Ik zag in dat verandering noodzakelijk was. Ik ben opleidingen tot coach gaan volgen. Daarnaast heb ik me verdiept in de wet van aantrekking, energetische healing en frequentietherapie. Zo heb ik zelf de afgelopen jaren heel wat kunnen transformeren en heb ik opnieuw plezier in het leven en in wat ik doe.

When you say 'yes' to others, make sure you are not saying 'no' to yourself.

Paulo Coelho

Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen?

TOP