Loading...

banner Maarten Wauters

Over mij

Maarten Wauters
holistisch coach

When we change our mind, we change our life. Dr Joe Dispenza

Gids voor het leven

Leer mij kennen

Ik beschouw mezelf als facilitator of change en als transformatiecoach. Op zich zou je me naast coach ook hypnotherapeut, energetisch therapeut of healer kunnen noemen.

Voor mij ligt de focus op het mogelijk maken van jouw transformatie en niet op de technieken die ik daarbij hanteer.

Over mijzelf

Ik ben Maarten, 42, partner van An, papa van Thor

Met mooi weer ga ik heel graag fietsen. Meestal fiets ik langs water of tussen de velden.

Ik reis enorm graag. Ik houd van cultuur. Je zult me dus eerder ergens in een stad of museum aantreffen dan op een strand. Daarnaast houd ik ook wel heel veel van bergen.

Ik houd van gezelligheid en tegelijk ben ik ook enorm gesteld op rust.

Als ik niemand aan het behandelen ben, luister ik een groot deel van de dag naar muziek.

Mijn missie & aanpak

Ik ondersteun jou om succesvol je eigen leven te creëren.

Iedereen verdient het om ten volle te leven.

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat we meestal gewoon zelf onze grootste saboteur zijn. Je wilt iets veranderen in je leven en je hebt een mooi doel voor ogen en toch lukt het niet om de juiste stappen te zetten. Ongetwijfeld ken je de "Ja, maar...". Of het nu overtuigingen, angsten of trauma's zijn, maakt eigenlijk weinig uit. Het zijn allemaal (onbewuste) programma's die je kunnen tegenhouden.

Ik heb zelf heel goed kunnen ervaren hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten en een duidelijke focus te hebben op wat je wilt bereiken.

Graag ondersteun ik jou om oude bagage los te laten. Daarnaast faciliteer ik jou zodat je onderbewustzijn je bondgenoot kan worden. Zo kan je zelf bewust je leven vormgeven.

Levenservaring

Mijn eigen pad van persoonlijke groei

Ik ben hoogsensitief en hoogbegaafd. Dat was niet altijd even eenvoudig om mee om te gaan. Als kind voelde ik mij heel vaak onbegrepen en ik werd ook veel gepest.

Toen ik een jaar of 10 was, kwam er voor het eerst een computer in huis. Ik heb toen boekjes over programmeertalen gekocht en heb zo mezelf leren programmeren. Computers kunnen je niet kwetsen en als ze eens crashen, kan je ze gewoon herstarten. Voor mij voelde dat veilig en zo werd ik langzaamaan steeds rationeler en verdween mijn gevoel naar de achtergrond. Toegepaste informatica studeren was dan ook gewoon de meest logische keuze.

Al vrij snel voelde ik mij toch niet zo goed in de ICT sector. In de 14 jaar dat ik in de sector gewerkt heb, ben ik een keer of 12 van werkgever veranderd. Steeds hoopte ik dat het ergens anders wel beter zou gaan, maar in feite was het gewoon de hele sector die voor mij niet geschikt was. Ik kreeg een jaar of 10 geleden steeds vaker en vaker last van mijn rug. In 2013 kwam er een bore-out. Op zich was dat natuurlijk al een duidelijk signaal dat ik beter iets anders zou gaan doen, maar toch ben ik toen 1,5 jaar later weer naar de zelfde sector teruggekeerd. In 2016 begon ik plots zodanig te hyperventileren dat ik nauwelijks op mijn benen kon staan. Nog steeds had ik het niet helemaal begrepen. In 2017 volgde dan een kanjer van een burn-out.

In een periode van slechts 4 jaar tijd had mijn lichaam 3x heel duidelijk stop gezegd. Op zo'n moment kan je of je hoofd in het zand blijven steken of voor een behoorlijke verandering kiezen. Mijn keuze lijkt me wel duidelijk.

Een opleiding tot life coach was de eerste stap in een nieuwe richting. In de loop der jaren zijn er nog een aantal extra opleidingen gevolgd rond hsp, loopbaan en leven- & zielsmissie. In 2018 heb ik Access Consciousness ontdekt. Dat was het begin van een grote verandering in mindset en Access Bars is ook het energetische lichaamsproces wat ik het meeste gebruik. In de loop der jaren heb ik ontdekt hoe enorm krachtig onze gedachten zijn en dat sleutel tot het creëren van je eigen leven in je onderbewustzijn ligt. Daarom heb ik ook verschillende opleidingen op vlak van hypnose gevolgd.

Ik heb geleerd om te vertrouwen in mezelf en het leven. En de belangrijkste vraag die ik regelmatig stel is: wat is er nog meer mogelijk?

Ik ben klaar

Ja, ik kies voor verandering!

maak een afspraak