Loading...

banner meditatie word cloud

Laten we samenwerken

Zet een stap dichter naar het leven wat je wilt bereiken

Wat fantastisch!

Je bent helemaal klaar om je blokkades aan te pakken. Plus je hebt voor mij gekozen.

Hier vind je een overzicht van hoe ik jou kan ondersteunen.

We can change our lives. We can do, have, and be exactly what we wish. Tony Robbins

Speciaal voor jou

Face to face of online 1 op 1

Face to face biedt de meeste mogelijkheden en zo kan ik je dan ook de breedst mogelijke ondersteuning geven. Soms kan het echter wel eens nodig zijn om een online sessie te plannen. Voor heel veel issues is dit perfect mogelijk. Enkel lichaamsprocessen met aanraking - zoals Access Bars - kunnen natuurlijk niet online.

Bij iedere afspraak bekijken we samen wat je op dat moment uit de sessie wilt halen. Zo bepaal ik telkens hoe ik je die sessie het beste kan ondersteunen. Soms kan ook combinatie aangewezen zijn.

De lengte van een sessie is variabel.

Meer info onderaan bij de faq.

directe hypnose

Als je zelf heel duidelijk kunt omschrijven wat je wilt bereiken, is directe hypnose een prachtige manier om je issue aan te pakken. Met een korte sessie kunnen je zeer mooie resultaten bereiken.

€150,-

holistische hypnose / energetische healing

Wanneer er heel wat onverwerkte emoties of beperkende overtuigingen aan de basis van een issue liggen, kan het handiger zijn om met een holistische vorm van hypnose aan de slag te gaan. Door contact te maken met het hoger bewustzijn wordt het mogelijk om veel dieper te gaan werken en kan je zowel fysiek, mentaal en spiritueel heel wat in beweging brengen.

Energetische healing helpt je perfect als je moeite hebt om los te laten. Tijdens een sessie doen we beroep op het zelfhelende vermogen van je lichaam. Zo kan je lichaam weer optimaal gaan functioneren. Geblokkeerde energie mag opnieuw gaan stromen. Je komt tot rust.

Het is zelfs mogelijk om energetische healing te geven tijdens hypnose.

€150,-

reprogram boost

Ben je klaar om echt impact te gaan maken? Kies dan voor dit traject. Ik ondersteun jou dan een jaar lang. Zo kan je een enorme transformatie realiseren.

 • 1 jaar begeleiding
 • maandelijks 1 sessie
 • je leert zelfhypnose
 • onbeperkt # blitz sessies (max 15 minuten)
€1797,-

In groep

Workshop

Je kan ook altijd een workshop komen volgen. Het doel is steeds om je tools te geven zodat je zelf aan de slag kunt gaan om je leven bewuster vorm te geven.

access bars klas

Leer in 1 dag Access Bars

 • je ontvangt 2 Access Bars sessies
 • je geeft zelf 2 Access Bars sessies
 • je ontdekt handige tools om bewuster te leven

Volgende data:

 • iedere woensdag t/m 29 juni
€300,- 1e keer
€150,- herhaling
Jongeren 16-17j halve prijs
Kinderen -16 gratis met volwassene
Access Bart chart

access bars @home

Wil je graag een Access Bars klas volgen samen met aantal vrienden of collega's? Als je voor een even aantal deelnemers kunt zorgen, kom ik graag naar je toe.

per deelnemer

Wat je altijd al wilde weten

Frequently Asked Questions

In plaats van het je af te vragen, kan je wellicht hier al een antwoord vinden.

 • Kan je wat meer vertellen over je tarieven?

  Het tarief dat ik hanteer is altijd per sessie en hangt niet af van de lengte van de sessie. Zoals je verder kunt lezen, varieert de lengte van een sessie naargelang de gehanteerde techniek en wat er eventueel naar boven komt. Uiteindelijk is het steeds het resultaat dat telt.

  Bij een (te) laag tarief wordt een sessie te vrijblijvend. Baat het niet, dan schaadt het niet. Transformatie dient een bewuste keuze te zijn en ik wens dan ook dat je het maximum uit een sessie haalt. Daarom hanteer ik een hoger tarief.

  Natuurlijk zijn er momenten waarop je het financieel moeilijk kunt hebben. Iedereen die echt gemotiveerd is om stappen te zetten, verdient ook die mogelijkheid. Contacteer mij gerust en dan bekijken we samen wat er voor jou mogelijk is.

 • Hoe lang duurt een hypnose sessie?

  Directe hypnose kan enorm snel gaan. Aan het einde van de sessie ben je nog een poosje vatbaarder voor suggesties. Daarom is het beter om dan meteen naar huis te gaan. Het zou immers zonde zijn om tijdens het napraten de sessie te ontkrachten. Daarom duurt een sessie maximum 30 minuten.

  Voor een 1e quantum hypnose sessie hebben we meestal wel iets meer dan 1 uur nodig. De lengte van de sessie hangt vooral af van de antwoorden die je geeft tijdens de sessie. We installeren dan ook een aantal ankers om in zelfhypnose te kunnen gaan. Verdere sessies kunnen hierdoor een pak sneller gaan.

 • Hoe lang duurt een energetische healing?

  Ik volg de energie. Als de energie heel vlot stroomt, kan het dus zijn dat een sessie een pak sneller gedaan is. Wanneer er hevige emoties aan de oppervlakte komen, kan het soms ook beter zijn om wat eerder af te ronden.

 • Hoe lang duurt een coaching sessie?

  Bij coaching is het de bedoeling dat je op het einde van de sessie met een inzicht of actiepunt naar huis gaat. Als dit punt snel bereikt wordt, heeft het weinig meerwaarde om de sessie te rekken.

 • Is hypnose wel veilig?

  Ja. Bij directe hypnose zal je nooit een suggestie uitvoeren die tegen je wil ingaat. Tijdens quantum hypnose werk ik hoofdzakelijk met ja/nee-vragen en komen de antwoorden vanuit het hoger bewustzijn.

 • Moet ik jou in detail alles over mijn issue vertellen?

  Met energetische healing of hypnose is dit helemaal niet nodig. Je onderbewustzijn en/of het hogere bewustzijn weten perfect waar je mee zit en wat er op dat moment mag veranderen.

 • Is een hoger bewustzijn niet erg zweverig?

  Nee.

  Mikao Usui is grondlegger van Reiki en hij is overleden in 1926. Zelfs meer dan 100 jaar geleden wist hij al dat healing op afstand mogelijk is. Stillaan ontdekken we - via quantum fysica - hoe we eigenlijk allemaal energie zijn en dat we ook met elkaar verbonden zijn. Het behandelen op afstand werkt via intentie / energetische vingerafdruk.

  Voor mij is het hoger bewustzijn een veld van informatie waarmee we allemaal verbonden zijn en waar alle kennis aanwezig is.

 • Hoeveel sessies heb ik nodig?

  Hoeveel sessies je nodig hebt, valt moeilijk te voorspellen.

  Mijn doel is om je de tools aan te reiken zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Vanaf dat moment volstaat het meestal om enkel af en toe nog eens een sessie vast te leggen.

  Energetische healing bouwt op en volg je volgens je eigen behoefte.

  Wanneer een issue met hypnose aangepakt wordt, heb je vaak maar 1 of 2 sessies nodig.

 • Wat verwacht je van mij?

  Ik verwacht van jou de oprechte wil om te veranderen en het vertrouwen dat verandering werkelijk mogelijk is.

  Voor de rest is het een kwestie om het gewoon te laten gebeuren.

Ik ben klaar

Ja, ik kies voor verandering!

maak een afspraak